Edel Fitting NL

De Putters

We fitten Edel Torque Balanced putters. Deze putters hebben een aantal unieke eigenschappen die je absoluut gaan helpen een betere stroke te maken en met meer precisie te putten.

Torque Balanced houdt simpelweg in dat de putter eenvoudig de bewegingsrichting volgt zonder tegen te werken. Een normale putter heeft hier heel veel last van, iets wat bij spelers kan leiden tot strike-fouten en bij sommigen zelfs tot 'hick ups'.

Daarnaast bevat het slagvlak 93 afzonderlijke pixels die allemaal een eigen zweetspot hebben en dus voor betere energie overdracht zorgen bij off-center hits.

Iedere putter wordt uiteindelijk met de hand vervaardigd in Austin, Texas, VS.
Het Fitting proces

De fitting is veel uitgebreider dan je wellicht gewend bent. Niet langer wordt je met een handje putters de green op gestuurd waar je het vervolgens verder zelf kan uitzoeken.

Op basis van je oorspronkelijke putter kijken we eerst of de lie en shaftlengte correct zijn.
Vervolgens gaan we aan de slag met het clubhoofd. De vorm dient aan te sluiten bij hoe je waarneemt. Zo kan je een aanzienlijke progressie boeken bij het oplikken van je putts!

Als we eenmaal het juiste clubhoofd hebben gevonden, gaan we het gewicht en de verdeling daarvan binnen de putter zo maken dat je instinctief met veel meer gevoel zal putten.
Aan het einde is nog de mogelijkheid je putter een persoonlijk en uniek tintje te geven middels je initialen en het kiezen van een geheel eigen kleurencombinatie.

Het totale fitting proces duurt tussen de 45 en 75 minuten.

  • Ninja Ability

    100

    70%
Zijn we allebei tevreden en heb je dus een putterdesign waarmee je beter mikt en meer gevoel hebt?
Dan gaan we je putter voor je bestellen. De levertijd is circa 3 a 4 weken, de putter wordt immers met hand vervaardigd in Texas, VS.

De prijs van de putter vindt je ind e webshop. De prijs is inclusief de fitting.  Mocht je niet tot aanschaf overgaan, dan zijn aan de fitting geen kosten verbonden.

Wil je een afspraak maken? Gebruik het contactformulier hieronder of neem telefonisch contact met ons op.

The form was submitted. Thank you!
PageLines