Wat is Aimpoint Express

Aimpoint Express is momenteel (en nog wel een tijdje) de snelste en meest precise manier om greens te lezen. Alleen ‘blind gokken’ is sneller, niets is preciser.

Voor het spel in de baan zijn de laser-afstandmeters en golfhorloges niet meer weg te denken. Als de pinposities niet van te voren zijn aangegeven wordt er al geklaagd. Iedereen wil graag alles exact weten. Is het dan niet raar dat, eenmaal op de green aangekomen, men niet veel meer doet dan een ‘educated guess’, de slimmere broer van ‘blind gokken’.

Gelukkig hoeft dat niet en hoef je ook niet jaren te putten op diverse banen en diverse greensnelheden om goed te worden in het bepalen van je lijnen op de greens.

Aimpoint Express biedt een eenvoudige methode, die gebruikt maakt van je evenwichtsorgaan. We zijn als mens uitstekend in staat om zelfs de meest minimale verschillen in helling via onze voeten waar te nemen. Daarom struikelen en vallen we niet zo vaak 🙂

Aimpoint Express maakt daarvan gebruik voor het bepalen van de helling(en) waar je overheen moet putten. Vervolgens kan je met je vingers en arm de lijn bepalen. Uiteraard zijn er nog wat variabelen die je tijdens het spel kan tegenkomen en wil je natuurlijk wat handigheid in de methode ontwikkelen. Als dat eenmaal is gebeurd, is geen put meer te spannend of te uitdagend en kan je rustig de lijn bepalen en je focussen op de startsnelheid.

  • Je loopt met een glimlach de green op
  • Je zal minder twijfelen en sneller keuzes maken
  • Je zal minder gestressed boven je bal staan
  • Je zal meer puts holen
  • en dus ga je onherroepelijk beter scoren!

Of dat leuker is mag je zelf bepalen, ik zou in ieder geval zeggen van wel! En dat denken inmiddels ook tientallen Professionals op de internationale Tours, net zoveel caddies en inmiddels ook 45.000 amateurgolfers. Dus gebruik de onderstaande knop en kies je datum of gebruik het contact formulier 

 

 

PageLines