En dus aanpassingen in de agenda: Al jaren werken we met lessen van 25 en 50 minuten. De ene variant blijkt in teveel gevallen net te kort waardoor de les altijd uitloopt en de tweede variant blijkt vaak net te lang, waardoor we meer behandelen in de les dan we strikt gesproken zouden willen, waardoor…(Read More)

Zomaar een visie

We weten inmiddels veel over de hersenen, maar hoe ze precies werken is tot op heden nog een raadsel. We zijn echter wel van onze hersenen afhankelijk voor het leren van dingen, zo ook golf. Wat in ieder geval duidelijk is dat er een bepaalde vorm van organisatie is in onze hersenen, waardoor we gebeurtenissen…(Read More)

Aimpoint Express

“Putten is de helft van je spel!” Het is een veel gehoorde uitspraak maar niet helemaal waar. Het merendeel van je puts is als het goed is een tap-in of een ‘gimmie’, die bijna geen vaardigheid vereist. Uiteraard moeten ze nog even in de hole, maar dat is vaak een formaliteit. Als je de…(Read More)

Nobody does that

Een kijkje achter de schermen bij Edel en de eigenaar, David Edel. Wij zijn trots dit product te mogen vertegenwoordigen en fitten voor Nederland…(Read More)

Vandaag was het dan zover, de eerste twee officiele fitting afspraken. Met liefhebbers van het spel (en ook mooie dingen uiteraard).  Met buiten een heerlijk zonnetje en binnen de faciliteiten van Ian Goor’s golfstudio op Rhoon. En meteen blijkt waarom het zo’n top product is. Beide spelers hadden totaal andere problemen met hun…(Read More)

Aimpoint Express is momenteel (en nog wel een tijdje) de snelste en meest precise manier om greens te lezen. Alleen ‘blind gokken’ is sneller, niets is preciser. Voor het spel in de baan zijn de laser-afstandmeters en golfhorloges niet meer weg te denken. Als de pinposities niet van te voren zijn aangegeven wordt er…(Read More)

Je kan je momenteel inschrijven voor de volgende clinics: donderdag 26 mei – Aimpoint Express compact – € 75,00 – 19:30-21:00 zondag 5 juni – Aimpoint Express Full – € 100 – 15:00 – 17:00 donderdag 21 juni – Aimpoint Express compact – € 75,00 – 19:30-21:00 donderdag 7 juli – Aimpoint Express compact – €…(Read More)

PageLines